Gellakimage1

Ben u het lakken zat? Is uw nagellak al na 1 of 2 dagen beschadigd? Heeft u geen zin in lang wachten tot uw nagels droog zijn? Wilt u mooi verzorgde nagels, maar wilt u geen kunstnagels? Kies dan voor gellak.

Gellak is een dunne gel die op dezelfde manier wordt aangebracht als gewone nagellak. Deze gel droogt in een UV-lamp gedurende twee minuten en heeft dus geen verdere droog tijd.

Voor een perfect resultaat wordt de gellak in twee lagen aangebracht met daarop een topcoat voor een perfecte glans. Het resultaat is dat uw nagels er 4 weken fantastisch uitzien. De lak blijft veel langer mooi dan de traditionele lakken, en verstevigd meteen de natuurlijke nagel, waardoor uw nagel de kans krijgt om mooi lang te worden. Uw nagels zijn ook meteen droog, u hoeft dus niet lang te wachten omdat anders uw nagellak beschadigd! U kunt meteen weer door met uw bezigheden.

De Gellak kan naturel (doorzichtig) worden aangebracht, als French Manicure, of in een kleur over de gehele nagel. Uiteraard kunnen uw teennagels hier ook mee worden behandeld. Wekenlang mooi gelakte teennagels!

Prijslijst    
     
Gellak kleur 22.50
Gellak oude verwijderen + nieuw 27.50
Gellak naturel 17.50
French manicure 27.50
Teennagels gellak kleur 25.00
Teennagels french manicure 30.00
Verwijderen gellak (zonder nieuwe gellak)    15.00
Acryl/Gel laag onder gellak extra stevigheid 20.00
Manicure behandeling 25.00