13Wat zijn Hairextensions?

Wilt u mooi, voller en/of langer haar dan zijn extensions de ideale oplossing.
Hairextensions zijn losse strengen haar die d.m.v. een bond aan het eigen haar bevestigd worden of met microringen zonder uw eigen haar te beschadigen. Het is een methode om meer volume en lengte aan het haar te geven. De extensions zijn 100% echt haar. Het mooiste resultaat wat u kunt bereiken met extensions is als uw eigen haar minimaal 15 cm lang is, dit is nodig voor de natuurlijke overloop van uw eigen haar en de extension. Het is normaal om 15% van de extensions te verliezen. Ieder mens verliest gemiddeld 100-150 haren per dag. Het kan zijn dat die haren aan een extension vast zitten en zal uiteindelijk de extension loslaten. De extensions blijven minimaal 3mnd zitten. De haren van Great Hair Extensions zijn afkomstig uit India en in Italië vervaardigd uit de hoogste kwaliteit exclusieve 100% menselijk haar. Great Hair is Remy gesorteerd, wat zoveel zegt als dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zal de Great Hair Extension niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De extensions zijn Double Drawn wat betekent dat de haren van aanzet tot punt vol zijn. De keratine bonding is getest als één van de sterkste bondingen en zijn Ultra Schall inzetbaar of door middel van de warmte connector.

Wat is de Great Hair weft?

Great hair weft is een manier om volume, kleur en lengte aan uw eigen haar te geven. De weft is 50 cm lang en 50 cm breed. De weft heeft een gewict van 40 a 50 gram. De weft is 100% echt haar. De weft wordt d.m.v. microrings aan u eigen haar vast gemaakt. Deze techniek is niet schadelijk voor u haar. Na ongeveer 6 weken moet de weft weer opnieuw omhoog geplaatst worden. Great hair heeft een garantie van 6mnd als u gebruik maakt van de bijpassende verzorgingsproducten. De weft is in verschillende kleuren beschikbaar.

Wat is een Flip in?

Een Flip in is een haarverleningssysteem waarmee je binnen 1 minuut een complete haarverlening van 50 cm lang creëert. Door het subtiele draadje ziet niemand dat je extensions draagt. De Flip in is 100% echt haar en eenvoudig op maat te maken voor jou hoofd. De Flip in is naar wens te stylen zoals u gewend bent met u eigen haar. De Flip in wordt bevestigd d.m.v. een onzichtbaar draadje die over je hoofd gedragen wordt en onzichtbaar tussen je eigen haar valt.

Hoe ga ik te werk?

duopic

U komt langs in de salon voor een kennismaking om te kijken of een haarverlening geschikt is voor uw haar. Vervolgens geef ik een advies over de kleur en de hoeveelheid die we nodig hebben voor het gewenste resultaat. Aan de hand daarvan maak ik een prijsberekening en natuurlijk een vervolgafspraak om de extensions bij u te bevestigen. Wel vraag ik een aanbetaling van €75.

Verzorging:

U kunt alles met de extensions doen, zoals u gewend bent met uw eigen haar.
Föhnen, stijlen, krullen, opsteken, wassen, enz. Wel wordt er geadviseerd om de bijpassende verzorgingsproducten erbij te gebruiken voor een mooi en blijvend resultaat en de garantie op de extensions.